Vårt team

Låt oss presentera våra

Partners

Joakim Palm

Senior projektledare som garanterar effektivitet, struktur, uppföljning samt ordning och reda. Positiv som person och engagerar sig i sina uppdrag och sina kollegor. Driver sina projekt med stort hjärta och sätter alltid ”laget före jaget”. Brinner för familjen, Crossfit och att få saker och ting att hända! ”Little less conversation and a little more action”

Aram Hekmati

Senior konsult med flera års erfarenhet av projektledning, testledning och förändringsledning. Alltid eftersträvar att uppnå uppsatta mål med ett inkluderade ledarstil och på ett strukturerat och transparent sätt. Har stor intresse för digitala lösningar, är en flitig Crossfitter och spenderar mycket av fritiden med familjen. "Don't wait for things to happen. Go out there and make them happen."

Konsulter

Isabelle Sammils

Management och IT konsult med erfarenhet från IT-projekt inom SAP. Strukturerade och drivande med passion för energibranschen.

Victoria Karlson

Management och IT konsult som driver projekt med struktur, postivism och kontinuerlig uppföljning. Har erfarenhet från SAP S/4HANA utrullning och eftersträvar ständig lärande.